НОВИ ИЗГЛЕД... али и нове погодности за спортска надметања деце, и не само деце

Алибунар

Завршен први део активности на сређивању РК „Тиберије Герга и Николаје Бокшан“

КАД СУ ДЕЦА У ПИТАЊУ НИШТА НИЈЕ ТЕШКО

Свим силама ћемо се трудити да и у наредном периоду уређујемо терене и игралишта не бисмо ли обезедили свој деци Алибунара што боље услове за живот, развој, дружење и игру – каже се у поруци Савета Месне заједнице Алибунар

Савет Месне заједнице Алибунар, уз подршку Општине, ОШ „Братство и јединство“ и ЕТШ „Доситеј Обрадовић“, као и италијанске фабрике обуће „Парилаб“, завршио је још један посао, онај на реконструкцији и уређењу Рукометног терена „Тиберије Герга и Николаје Бокшан“.

Сређивање овог спортског терена за мале спортове обухватило је кречење трибина, фарбање заштитне ограде на трибинама, стављање у функцију свлачионице, тушева и помоћних просторија, а замењени су и оштећени делови места за седење, као и сијалице на великим рефлекторима и на бини, која је такође офарбана и уређена.

Осим тога, обављени су и радови на уређењу терена и његовом окружењу, као и радови на плану стварања максимално безбедних услова за коришћења спортког игралишта.

Како пише на Фб страници Савета Мене заједнице, у наредном периоду следе завршни радови на сређивању лимених конструкција на трибинама и на бини, као и санација и замена олука.

Савет Месне заједнице Алибунар се захваљује свим људима који су учествовали у овом подухвату, а нарочито италијанској компанији Парилаб, као и локалној самоуправи на финансијској помоћи, али и свим ученицима Основне школе “Братство и јединство” и средње школе ЕТШ “Доситеј Обрадовић”, који су несебично помагали како би се овај пројекат успешно привео крају.

Свим силама ћемо се трудити да и у наредном периоду уређујемо терене и игралишта не бисмо ли обезедили свој деци Алибунара што боље услове за живот, развој, дружење и игру. Ова наизглед мала инвестиција је доказ да не заборављамо ни један део нашег малог места и да континуирано радимо на развоју свих његових делова“ – каже се у Фб поруци Савета Месне заједнице Алибунар, чији је председник Давор Петровић.

Медијски пројекат „Општина Алибунар – много је раскрсница, али један је путоказ“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио
средства.