БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈЕ... Милош Бјелић

Наш домаћин

Милош Бјелић, директор ГФO Дунав осигурања а.д.о. Панчево

ПРИЈАТЕЉ У СВАКОЈ  ПРИЛИЦИ

• Од 1. јуна до 30. септембра – 10 одсто попуста на премију путничког здравственог осигурања и 15 одсто на премију пакета путног осигурања, и то није све…

АКО постоји нешто што се зове српски бренд у области послова осигурања, онда је то свакако Дунав осигурање. Ако постоји нешто што се зове српски бренд у водитељском послу на телевизији, онда је то, свакако, Жика Николић.  У каквој су они вези? Ево каквој.

    Дунав осигурање је осигуравајућа кућа која већ годинама покрива преко 30 одсто српског тржишта осигурања, а емисију „Жикина шареница“, већ годинама, гледа готово трећина одраслих становника Србије. Зато, нису се случајно нашли. Али нека Жика иде по Србији, идемо ми у једну од 29 главних филијала Дунав осигурања, које уз још 600 својих „делова“ послују по Србији. Ова у коју ми идемо је у Панчеву, а има и три пословнице: у Вршцу, Алибунару и Ковину, и четири канцеларије: у Ковачици, Опову, Белој Цркви и Пландишту. Ни то није све, одскора Дунав осигурање има свој шалтер и  у Пошти у Панчеву. А на шалтеру, сем љубазних службеника, много тога из репертоара разноврсне понуде за све прилике. Уосталом, проверите!

    Наш домаћин је Милош Бјелић, директор  Главне филијале осигурања у Панчеву. У Дунаву је од 2001. године. Почео је на пословима продаје осигурања, наставио на проценама штета, да би онда, у новој организационој шеми компаније, постао директор Центра за процену штета. Од априла прошле године је први човек у Масариковој 4 у Панчеву.

     -Дунав осигурање је лидер на домаћем тржишту осигурања, и једина осигуравајућа кућа која је регистрована за све врсте осигурања.. Са својих 29 главних филијала и преко 600 продајних места, присутни  смо на тржишту осигурања целе Србије. Покривамо  преко трећине  тог тржишта, по свим релевантним истраживањима, Дунав осигурање је српски бренд у свету осигурања – истиче наш саговорник, додајући да то није случајно, јер нас одликује „брзина и флексибилност у раду, сталне новине у понудама, и оно што је за наше клијенте најбитије, брза исплата одштета, и то у реалним износима“.

    Брзина исплата штета значи да  се након  комплетирања документације све заврши за недељу дана, изузетно две, и у том периоду 98 одсто осигураника који су имали неки проблем, тај проблем и реше – са реалном динарском противредношћу на свом рачуну.

    Оно што још разликује Дунав осигурање од других осигуравајућих кућа је то да ова компаније не иде само оним најсигурнијим путевима профита, него, водећи се принципима друштвено одговорног понашања, и оним путевима које други најрадије избегавају, а зна се и зашто.

   Дунав осигурање је увек „на терену“, наши агенти су присутни  у сваком месту, тако је недавно Милош Бјелић био на презентацији понуде за пољопривреднике јужног Баната.

    -Ми имамо више од 90 различитих врста осигурања. Тако у пољопривреди постоје бројни модели, што пољопривредницима пружа могућност да изаберу онај за који мисле да је за њих најповољнији. А осигурати могу готово све, од своје имовине,  преко машина, животиња, ратарских, повртарских и виноградарских култура, допунско пензионо осигурање, па до својих живота  – каже директор Бјелић, напомињући да је  проценат осигураних пољопривредника у јужном Банату  15 одсто, и да је за пет одсто већи од просека у целој Србији.

АКТУЕЛНО

 – 10% на премију путничког здравственог осигурања за пословна и туристичка путовања у иностранство која у континуитету не трају дуже од 30 дана или

– 15% попуста на премију пакета путног осигурања уколико се закључује само основно осигуравајуће покриће (путничко здравствено осигурање, осигурање од последица несрећног случаја – незгоде, и осигурање од грађанске одговорности), односно 20% попуста на премију осигурања у случају уговарања једног или оба допунска покрића (осигурање од отказа путовања и осигурање пртљага); ови попусти примењују се за пословна или туристичка путовања у иностранство која у континуитету не трају дуже од 90 дана.

… има још тога, али о томе на тел. 0800/386-286 . Позив је бесплатан, разуме се.

   Наш домаћин, у правом смислу те речи и љубазан и „отворен“, на чему му захваљујемо, истиче и чињеницу да је панчевачка Главна филијала осигурања, са 44 стално запослена радника и 18 оних који раде на одређено време, по својим резултатима пословања, a  према критеријумима  компаније  Дунав у првој категорији, додајући да  су за то посебно заслужни и грађани и предузећа и предузетници, и школе и разне установе – сви они који су поклонили поверење Дунав осигурању. –Ми то поверење никада нећемо изневерити, и не само то, максимално ћемо се трудити да и даље будемо њихов најискренији пријатељ, и не само њима – јасан је директор Бјелић.

СиБ