ОДГОВОРНО... Јован Кнежевић, директор ЈКП „Други октобар“

Вршац

Непосредан контакт грађана са директором ЈКП „Други октобар“

РЕЧ НА РЕЧ, ТО ЈЕ ПРАВА СТВАР!

• “Други октобар је предузеће у служби грађана и зато је важно да се њихова реч чује- истакао је Јован Кнежевић, директор

Јавно комунално предузеће “Други октобар” веома је значајно за функционисање града Вршца, а великим број делатности, које покривају, готово да имају контакт са свим становницима града под Кулом. Управо зато, решили су да комуникацију са грађанима подигну на још виши ниво, па ће тако од сада грађани моћи да закажу разговоре са директором Кнежевићем.
„Наше предузеће има свакодневни контакт са грађанима на разним пољима, јер покривамо готово све делатности које се тичу живота грађана. Такође имамо и службе које су увек доступне грађанима за решавање њихових проблема али и сва питања која имају. Сада желимо да ту комуникацију још више унапредимо и у наредном периоду направићемо и неке промене и још више олакшати контакт корисницима наших услуга. Осим тога, од сада ћу и ја као генерални директор примати грађане у жељи да саслушам њихове проблеме, али и евентуалне притужбе на рад наших служби. ЈКП „Други октобар је предузеће у служби грађана и зато је важно да се њихова реч чује“ истакао је Јован Кнежевић, директор овог успешног вршачког јавно-комуналног предузећа.

Директор Кнежевић примаће грађане два пута месечно, а разговори се могу заказати на телефон број 013/440-802 или путем мејла info@oktobar.rs као и попуњавањем пријаве  у самом предузећу.