ОСМЕХ СВЕ КАЗУЈЕ... брачни пар Јелена Стојков и Синиша Јовашевић и Маријана Мелиш

Ковачица

Потписана још два уговора за куповину кућа са окућницом

ОСТАНАК МЛАДИХ ЈЕ ОПСТАНАК СЕЛА

    • У своје нове домове, са окућницом, ускоро ће се уселити један млади брачни пар из Црепаје и један млади пољопривредник из Дебељаче, и тако отворити нову страницу свог животног пута

Акција Министарства за бригу о селу о додели средстава младим брачним паровима и младим пољопривредницима  за куповину кућа на селу, у Ковачици је настављена потписивањем два нова уговора. Један је са младим пољопривредником из Дебељаче, други са младим брачним паром Јеленом Стојков и Синишом Јовашевићем из Црепаје, којима је Министарство за бригу о селу, после спроведеног конкурса, обезбедило по 10.000 евра за отпочињање новог животног пута, новим стазама.

Трећи партнер у потписивању уговора, који је и сам имао обавеза да се цела акција спроведе без икаквих проблема за будуће кориснике нових кућа са окућницом,  је Општина Ковачица.

Испред Министарства за бригу о селу, где је и организовано свечано потписивање,  200  уговора за куповину кућа у 122 села, са  представницима 51 локалне самоуправе  потписао је министар Милан Кркобабић.  Ј

У име Општине Ковачица два уговара потписала је  Маријана Мелиш, помоћница председника Општине Ковачица, која је изразила задовољство опредељењем младог пољопривредника и младог брачног пара да свој живот наставе да живе у селу, са новим еланом и новим амбицијама.

Маријана Мелиш је позвала све младе пољопривреднике и брачне парове да и даље конкуришу за куповину кућа са окућницом у селу, јер акција Министарства за бригу о селу је и даље актуелна, као и да у том поступку и могу да очекују пуну подршку и помоћ Општине Ковачица.

Јелена Стојков и Синиша Јовашевић нису скривали задовољство што ће свој заједнички живот ускоро, чим продавцу легну паре, наставити у свом новом заједничком дому, у својој Црепају, са новим амбицијама и новим активностима, захваливши се Општини Ковачица на помоћи у поступку који је довео до овог срећног краја.

(Фото: Мин. за бригу о селу)

Пројекат „Општина Ковачица данас – оно што остаје и сутра суфинансира Општина Ковачица.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.