ЈАСАН ЦИЉ... Драшко Спремо

Наш домаћин

Драшко Спремо, директор Главне филијале „Дунав осигурања“ Панчево

ЗАДОВОЉНИ КЛИЈЕНТИ, ТО ЈЕ НАШ РЕЗУЛТАТ

• Наш основни циљ пословања је подизање свести о значају осигурања, раст броја осигураних и пре свега задовољство наших осигураника. Акценат стављамо на друштвено одговорно и домаћинско пословање, и ка том циљу усмерене су активности свих запослених у нашој Главној филијали, а резултати потврђују да у томе успевамо

Првог дана последње недеље у овој години идемо у посету „Дунав осигурању“, у панчевачку Масарикову улицу, где је седиште Главне филијале ове осигуравајуће, домаћинске куће, која са својом мрежом пословница покрива цео јужни Банат.

У Главној филијали нас чека њен први човек, директор Драшко Спремо, са препознатљивим и пријатним осмехом задовољства што се поново видимо.

Задовољство је и наше, не само што смо у прилици да опет разговарамо с директором ове успешне Главне филијале која послује у систему најуспешније домаће осигуравајуће куће „Дунав осигурање“, већ и због непоновљиве Балканске улице, на селеушкој Колонији. Довољно.

Али да се не враћамо у прошли век, ту смо да са нашим љубазним домаћином причамо о његовом послу, а не о нашим сећањима. И зато…

Након успешне 2022. године, Главна филијала „Дунав осигурања“ Панчево је и у 2023. години наставила да ниже резултате и да бележи тенденцију раста. У овој пословној години сви зацртани планови су успешно остварени. Фактурисана и наплаћена премија осигурања је за око 10 одсто већа у односу на исти период прошле године. По основу одштетних захтева осигураника за настале штете исплатили смо у овој години износ од 330 милиона динара – одговара наш домаћин на питање о резултатима у овој години, и наставља:

Наш основни циљ пословања је подизање свести о значају осигурања, раст броја осигураних и пре свега задовољство наших осигураника. Акценат стављамо на друштвено одговорно и домаћинско пословање, и ка том циљу усмерене су активности свих запослених у нашој Главној филијали, а резултати потврђују да у томе успевамо – истиче наш саговорник.

Драшко Спремо се на челу ГФ „Дунав осигурања“ у Панчеву налази више од три године, и све то време свака наредна година била је све успешнија.

У овој години највећи раст забележили смо у осигурању од ауто-одговорности, потом добровољном здравственом осигурању и ауто-каско осигурању – каже директор Спремо.

У систему ГФ„Дунав осигурања“ Панчево послују три „Дунав центра“, у Панчеву, Вршцу и Белој Цркви.

Сва три „Дунав центра“, по речима нашег домаћина, ове године имају више техничких прегледа. То је потврда „да смо све ближи циљу да се и у овој сфери пословања профилишемо као лидери. То место нам по пословним и кадровским ресурсима свакако и припада“.

Компанија „Дунав осигурање“ је већ годинама убедљиво на првом месту у сфери осигурања на српском тржишту, и по квантитету и по квалитету услуга. Нашег домаћина питамо које су то врсте осигурања посебно атрактивне.

Најпре бих истакао да је ГФ „Дунав осигурање“ Панчево апсолутни лидер у свим врстама осигурања на нашем подручју. А што се тиче вашег питања, највеће премије бележе путничко здравствено осигурање, добровољно здравствено осигурање, као и осигурање познато по називу „чуваркућа“. Осигурање „чуваркућа“ је једна од наших најпродаванијих услуга, веома је омиљено код клијената јер нуди широко покриће за релативно ниску премију – поручује наш саговорник.

И за крај, морамо да пожуримо јер нашем саговорнику телефон већ учестало звони, планови и циљеви?

Наши планови и наши пословни циљеви су већ добро познати. А то су континуитет све бољих пословних резултата, задовољни клијенти и задовољство свих запослених. Добри међуљудски односи су предуслов за успешно бављење послом, поготово оним којим се ми бавимо. Друштвену одговорност стављамо високо на лествици приоритета. У наредном периоду наставићемо да помажемо и подржавамо удружења, спортске клубове, установе културе и све оне којима је помоћ потребна – истиче Драшко Спремо, напомињући да ће ГФ „Дунав осигурања“ у Панчеву бити посвећена повећању профитабилности у свим сегментима пословања у новој пословној години, што је циљ и Компаније у целини.

И за сам крај свим нашим осигураницима и суграђанима честитао бих Нову 2024. годину, пожелео бих им здравље и срећу у 2024. години и захвалио им на поверењу које нам поклањају – истакао је Драшко Спремо.