ИЗМЕЂУ ОСТАЛОГ... „Ковачичанке“ које знају и да певају у хору

Ковачица

Још једна успела, 64. по реду „Чајанка“

ТАКО ТО РАДЕ „КОВАЧИЧАНКЕ“

• Удружење жена „Ковачица“ ове године обележиће 102 године од оснивања, и једно је од најстаријих удружења жена у Војводини

Удружење жена „Ковачица“, са својом агилном председницом Аном Стано, организовало је, 64. пут, специфично дружење које својим називом само асоцира на чај, а то је „Чајанка“.

Том приликом, у атмосфери са бројним садржајима, уз присуство преко 100 гостију, Ана Стано је истакла да је због пандемије „Чајанка“ баш недостајала, али да се нада да ће се пропуштено дружење „уз чај“ врло брзо надокнадити, и то у још већем броју учесника, и са гостима из Срема, Бачке, одакле год.

Успело дружење, у прелепом амбијенту, уз богат музички програм, са томболом и пригодним поклонима, организовано је уз помоћ више спонзора, који су показали да знају да цене оно што за ову општину ради Удружење жена „Ковачица“ на очувању традиционалних вредности и обичаја ове мултикултуралне општине.

Иначе, Удружење жена „Ковачица“ ове године прославиће 102 године постојања, и једно је од најстаријих удружења жена у Војводини.

(Фото: Ева Немчек)