ОНИ СУ ТИ КОЈИ... Јован Репац са најбољим студентима у општини

Пландиште

Већ традиционално: уручене награде најбољим студентима

ПОДСТИЦАЈ БУДУЋНОСТИ ОПШТИНЕ

• Иако важимо за малу општину,  и те како имамо чиме да се похвалимо, нарочито на пољу образовања – истакао је Јован Репац, председник општине

У свечаној сали КОЦ  „Вук Кaраџић“ Пландиште, у петак, 28. маја, председник Општине Пландиште Јован Репац, како то већ годинама чини,  уручио је најбољим студентима решења о додели новчаних награда за постигнуте успехе на мастер и основним студијама.

Општина Пландиште је и ове године, за школску 2020/2021 годину, наградила студенте са основних и мастер студија, чији је просек већи од 8,5 и који  који студирају на једном од државних факултета.

Услов за добијање новчане награде, у износу од 70 хиљада динара, коју додељује Општина, стекло је укупно 32 студента. Средства су обезбеђена из буџета Општине Пландиште. Том приликом, председник је рекао да је за њега велика част и задовољство да поздрави најбоље студете који су будућност општине Пландиште и који само треба и даље марљиво да раде на свом образовању и едукацији.

– Иако важимо за малу општину,  и те како имамо чиме да се похвалимо, нарочито на пољу образовања. Сваке године се трудимо да повећамо издвајања из буџета која се односе на финансијску помоћ ученицима и студентима. Морам да истакнем да смо ове године имали више студената него претходних година, рекао је председник Репац који је свим студентима пожелео пуно успеха у даљем раду.

Ево који су то студенти, њих тридесет и двоје, који су заслужили признање и награду Општине Пландиште. Са мастер студија то су:  Милица Пејовић, Алекса Гојковић, Милана Мајсторовић, Атила Барна и Ивана Малијар, а са основних студија: Теодора Деспотовски, Тамара Нехез, Мирјана Поповић, Иван Јовановић, Маја Боројевић, Јелена Стефановски, Љиљана Бајић, Невена Гроздановски, Драгана Царевић, Александра Батиновић, Ања Милевски, Милица Павловски, Зоран Бркљач, Анела Храшко, Миљана Белић, Анђела Јаворина, Жељана Вишић, Елена Стојковски, Даница Тишма, Јелена Пандуров, Немања Шолаја, Миа Милошевић, Ема Течи, Ангела Пуповац, Јелена Брезичанин, Луна Велевски и Маја Златковић.

(Према: Опш. сајт)

Пројекат „Општина Пландиште – грађанин у функцији главног актера локалне самоуправе општине“ суфинансира Општина Пландиште.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.