Алибунар

Вања Удовичић и Дане Баста посетили две основне школе

ЗА ЗДРАВО ТЕЛО И ЗДРАВ ДУХ

•  Министар Вања Удовичић и покрајински секретар Дане Баста обрадовали су ученике основних школа у Алибунару и Владимировцу пригодним спортским реквизитима

Вања Удовичић, министар за омладину и спорт и Дане Баста, покрајински секретар за спорт и омладину, посетили су данас ОШ „Братство јединство“ у Алибунару и ОШ „Први мај“ у Владимировцу.

Госте је дочекала Зорана Братић, председница Општине Алибунар, која је министра Удовичића и секрeтара Басту упознала са улагањима Општине у спортску инфраструктуру, као и са резултатима спортских клубова из ове општине, као и са чињеницом да је локална самоуправа у сталној комуникацији са школама и спортским клубовима, а све у циљу промовисања спорта и здравог живота још од малих ногу.

И ова посета министра Удовичића и секретаra Басте није протекла без пригодних поклона за основце и једне и друге школе, којима су се они и те како обрадовали

Изузетно је важно младе мотивисати да што више слободног времена проведу уз спортске активности. Свесни смо чињенице да на тај начин доприносе здравом развоју свога тела и духа, али и да исказују неоспорни таленат коју доноси вансеријске резултате на које смо ми као Општина врло поносни и увек могу да рачунају на нашу подршку”, истакла је Зорана Братић.

Министар Удовичић је узвратио позитивним мишљењем о томе како је у општини Алибунар видео један ведар, тимски и спортски дух, поручујући младим генерацијама да наставе да тако и наставе и да успех сигурно неће изостати.

(Фото: еВршац)