ГОСТИ И ДОМАЋИНИ... и уређен диспанзер, а уз то и нови РТГ апарат најновије генерације

Алибунар

После акредитације, још једна добра вест из Дома здравља

СТИГАО ЈЕ И НОВ РТГ АПАРАТ

Са новим РТГ апаратом отворен је и реновирани РТГ диспанзер, што ће умногоме помоћи подизању нивоа здравствених услуга у алибунарској општини

Дом здравља у Алибунару, који је основан давне 1964. године, који данас има амбуланте у свим местима општине Алибунар, и који је 21. јуна добио сертификат о акредитацији на максималних седам година, наставља са подизањем квалитета нивоа услуга, а све у функцији посвећености грађанима и њиховом здрављу, што је и једна од кључних карика политике општинске локлане самоуправе.

Само после два и по месеца од акредитације, у Дому здравља јуче је отворен и реновирани РТГ диспанзер, не само то, него и са новим РТГ апаратом последње генерације, што ће грађанима омогућити знатно ефикасније откривање свих здравствених изазова из РТГ сфере.

Ово је за општину Алибунар изузетно значајан корак у модернизацији здравствених услуга и њиховог што ефикаснијег приближавања грађанима, на чему и општинско руководство и менаџмент Дома здравља предано раде, а потврда тога је, после низа активности који су довеле до сертификата о акредитацији, и набавка модерног РТГ апарата.

Отварању новог РТГ диспанзера, уз менаџмент Дома здравља и стручно особље, присуствовали су и др Оливера Иванов, заменица покрајинског секретара за здравство, Драго Терзић, директор РФЗО Филајале Панчево, Зорана Братић, председница Општине Алибунар и Соња Жебељан, начелница Општинске управе.

(Фото: ДЗ)

Пројекат „Алибунар данас – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.