ТАКО СЕ ТО РАДИ... учесници радне акције са председником општине, да се зна!

Маргита

Успешна акција грађана на уређењу пешачких стаза

КАД ИМА ВОЉЕ ИМА И НАЧИНА

Захваљујући одличној сарадњи коју имамо са саветима месних заједница, организација оваквих радних акција може да служи на понос како локалној самоуправи тако и свим мештанима наше општине – истакао је Јован Репац, председник општине

Становници насељеног места Маргита, у општини Пландиште, у сарадњи са општинском локaланом самоуправом, настављају посао на уређењу насеља, овог пута сређивањем прилаза и пешачких стаза око зграде основне школе.

Радна акција, зашто то не бисмо назвали тако, реализује се на иницијативу Савета Месне заједнице, уз њихово и непосредно учешће, али и учешћем великог броја Маргићана, било као чланова разних удружења или самостално.

Вредне Маргићане обишао је и Јован Репац, председник Општине Пландиште, који том приликом непосредно разговарао са учесницима у сређивању сеоске комуналне инфраструктуре, а на тему не само како се одвија посао, него и шта је то што би још требало урадити за удобнији живот становника Маргите.

Захваљујући одличној сарадњи коју имамо са саветима месних заједница на територији Општине Пландиште, организација оваквих радних акција може да служи на понос како локалној самоуправи тако и свим мештанима наше општине. На основу захтева Савета МЗ Маргита, локална самоуправа је као и увек до сада обезбедила средства из буџета за санацију пешачких стаза око објекта основне школе с обзиром да је стаза током година пропала и видно оштећена. Велико ми је задовољство што имамо прилику да видимо како мештани насеља Маргита удруженим снагама реализују овакве акције, што са пуно елана и позитивне енергије раде на изградњи и уређењу свога села и на тај начин дају позитиван пример како се са мало рада и организације могу постићи велики резултати. Част ми је што сам имао прилику да учествујем у овој радној акцији и надам се да ће са толико позитивне енергије реализовати још много пројеката и Маргиту учинити лепшом и уређенијом, истакао је Јован Репац.

Пројекат „Општина Пландиште – грађанин у функцији главног актера локалне самоуправе општине“ суфинансира Општина Пландиште.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.