САМО ДА СВИ ГРАЂАНИ... Жељко Мрдаљ, шеф грађевинске оперативе у „Другом октобру“

Вршац

Уклањање дивљих депонија по насељеним местима

ОД ВАТИНА ДО ПАВЛИША

• Надам се да следеће године нећемо имати потребе  да поново радимо исти посао, истакао је Жељко Мрдаљ, координатор грађевинске оперативе у ЈКП „Други октобар“

Град Вршац и Јавно – комунално предузеће „Други октобар“ овога месеца уклонили су велики број дивљих депонија у насељеним местима на територији Града. Велике количине несавесно баченог отпада и смећа уклоњене су тешком механизацијом ЈКП „Други октобар“.

„Град Вршац у сарадњи са Јавним – комуналним предузећем сваке године чисти дивље депоније, како у граду, тако и у насељеним местима. Јуче смо очистили дивљу депонију у Павлишу, а претходних дана уклонили смо велику депонију у Уљми, чини ми се још већу у Избишту, затим у Великом Средишту, Гудурици, Сочици и Ватину. Надам се да следеће године нећемо поново имати потребе да чистимо и да ће грађани схватити колико ресурса трошимо на чишћење, али и колико стварањем оваквих дивљих депонија загађујемо нашу животну околину, истакао је Жељко Мрдаљ, координатор грађевинске оперативе ЈКП „Други октобар“.

Пројекат „Град Вршац – грађанин као кључни актер градске локалне самоуправе“ суфинансира Град Вршац.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.