ЈОШ ЈЕДАН САТ И... биће ту деце са својим мамама, татама, декама, бакама...

Панчево

ЈКП „Зеленило“ поставило још једно дечје игралиште на „Содари“

И ЗЕЛЕНО И САДРЖАЈНО И…

• Сада на „Содари“ има шест дечјих игралишта, као и два спортска терена за мало већу децу, али и одрасле

После „Спортика“, инклузивног игралишта, постављеног у Народној башти, вредни радници ЈКП „Зеленило“, наставили су са новим активностима на плану задовољавања дечјих потреба за креативним провођењем слободног времена, оног и онаквог које је више од обичне игре.

Тако је јуче, у насељу „Содара“ инсталирано још једно дечје игралиште. После оног поред вртића „Пупољак“, које је већ увелико у функцији, овог пута справе за задовољавање дечје знатижеље, уз креативну подршку својих родитеља или бака и дека, постављене су иза   супермаркета Аман, наспрам Савске улице.

И то није све, од пре недељу дана, педесетак метара преко пута на посебан начин је  уређено  и игралиште за мало већу децу, па и оне одрасле, које својом сређеношћу и прикладношћу привлачи знатно већу пажњу све бројнијих креативаца.

Узгред, ЈКП „Зеленило“ је на тој истој „Содари“ посадило бројна стабла на зеленим површинама, тако да ово насеље постаје све привлачније за све оне које воле да слободно време проводе у шетњи, сами или у друштву са својом децом или унуцима, свеједно. За све има „занимације“.