Панчево

Градоначелник Панчева на отварању БИГ шопинг центра

ПАНЧЕВО ЋЕ И ДАЉЕ БИТИ ДОБАР ДОМАЋИН

• Локална самоуправа стоји на располагању за све идеје и пројекте и унапређење сарадње, јер смо изузетно посвећени дијалогу са привредним сектором – истакао је Саша Павлов, градоначелник Панчева

У суботу, 11. маја, градоначелник панчева Саша Павлов свечано је отворио програм поводом представљања новог имена шопинг центра, када је и званично тржни центар Авив Парк Панчево постао део велике породице БИГ шопинг центара у Србији.

Градоначелник Панчева Саша Павлов, поздравио је присутне и пожелео добродошлицу новој компанији и новом имену БИГ у Панчево – град у коме се налази првоотворени ритејл парк у Србији:

– Град какав је Панчево и Панчевци и Панчевке заслужују да уживају у свим предностима куповине и пратећим садржајима које овај модерни концепт отвореног шопинг центра подразумева, са великим бројем продавница и широким асортиманом производа. Ја сам сигуран да ће квалитет у пружању услуге, квалитет производа под именом БИГ Панчево и успешност пословања ритејл парка расти, на добробит и задовољство наших грађана – оних који су захваљујући отвореним новим радним местима овде пронашли запослење и наравно онима који овде задовољавају своје куповне потребе и не само то – већ уживају у садржајима намењеним целој породици, којих заиста у оквиру овог шопинг центра није мањкало у протеком периоду, а ако је судећи само по овом данашњем дану, тај концепт пратећих манифестација и садржаја наставља се и даље, јер је по свим информацијама којима располажем компанија БИГ изузетно посвећена локалној заједници у којој послује и има врло висок ниво друштвене одговорности у свом пословању. Град Панчево ће наставити да буде добар домаћин, локална самоуправа вам стоји на располагању за све идеје и пројекте и унапређење сарадње, јер смо изузетно посвећени дијалогу са привредним сектором.

Генерални директор БИГ СИ (BIG CEE) компаније Робер Јахав изјавио је:

Ми смо јако срећни што смо данас овде. У октобру прошле године смо преузели овај центар, који је саградила, као што сви знају велика компанија Авив Арлон. Авив је познато име у граду, а надамо се да ћемо ускоро и ми као БИГ бити јако познати, јер смо велики и намеравамо да доведемо много нових брендова, да ширимо тржни центар, тако што ћемо га додатно изградити и овим путем желим да поздравим све грађане Панчева, све госте и купце.

(Према: Градски портал)