Бела Црква

Успешан наступ ТОО Бела Црква на Сајму туризма у Новом Саду

БЕЛОЦРКВАНСКА ЈЕЗЕРА, СМЕШТАЈ, ПА…

• Највеће интересовање, ништа изненађујуће, било је за Белоцркванска језера, као и за квалитет смештајних објеката – каже Новица Неговановић, директор Туристичке организације општине Бела Црква

На Међународном Сајму туризма, који је, од 17. до 19. новембра,  по 53. пут одржан у Новом Саду, своје туристичке потенцијале представила је и Општина Бела Црква, и то на заједничком штанду Туристичке организације Војводине.

Дистрибуцијом штампаних публикација, као и непосредним контактом, представници Беле Цркве, на челу са директором општинске Туристичке организације Новицом Јовановићем, успешно су промовисани сви значајнији локалитети из већ уобичајене обимне туристичке понуде ове јужнобанатске општине.

Ево шта  о томе каже директор Јовановић:

-Посетиоци су показали највећу заинтересованост за Белоцркванска језера, као и за смештајне објекте који су у понуди на нашој дестинацији. Представљене су и манифестације од којих је највећа „Белоцрквански карневал“. Посетиоци сајма су упознати са активним одмором у Белој Цркви и околини кроз организоване водичке туре. Пешачење, вожња бициклом, авантуре на рекама, еко туризам у Делиблатској пешчари за све оне који желе да продуже боравак у Белој Цркви додатним садржајима. Остварени су нови пословни контакти са туристичким организацијама, удружењима која се баве туристичким пословима – истакао је Новица Јовановић,  директор Туристичке организације општине Бела Црква.

Оно што Туристичку организацију општине Бела Црква очекује већ сутра, то је учешће на 13. Међународном сајму туризма и сеоског туризма, који се, од 24. до 26. новембра, одржава у Крагујевцу.

(Фото: еВршац)

Пројекат „Општина Бела Црква данас  – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Бела Црква.