РАДНИ САСТАНАК... Милош Марков са представницима извођача радова

Баранда

У току су радови на реконструкцији још једног образовног објекта у општини Опово

НЕЋЕ ВИШЕ БИТИ УЖИНЕ У ХОДНИКУ

На овај пројекат сам посебно поносан јер реконструкција објеката образовања, поред новог објекта вртића у Сефкерину, још једног објекта предшколског образовања у Опову, мени представља највеће задовољство – истакао је Милош Марков, председник општине, након обиласка радова на реконструкцији зграде школе у Баранди

У Баранди су у току радови на сређивању у реконструкцији зграде школе „Олга Петров“, Издвојеног одељења ОШ „Зоран Петровић“ Опово.

Како теку радови и да ли све иде по плану, својом посетом Баранди, проверавао је Милош Марков, председник Општине Опово, који је након радног састанка са представницима извођача радова, између осталог, рекао:

„Велико ми је задовољство што смо данас имали иницијални састанак са извођачима радова на реконструкцији школе у Баранди. Имали смо прилику и да обиђемо градилиште да видимо сам почетак радова. Уједно се ради реконструкција фискултурне сале и заиста сам задовољан што је овај пројекат коначно ушао у непосредну реализацију и очекујемо да ће у уговореном року бити и завршен. На овај пројекат сам посебно поносан јер реконструкција објеката образовања, поред новог објекта вртића у Сефкерину, још једног објекта предшколског образовања у Опову, мени представља највеће задовољство. Самим пројектом који ће се реализовати, школа у Баранди ће добити и своју трпезарију, тако да ђаци неће више ужинати у ходнику, већ ће имати свој наменски простор – трпезарију. Овом реконструкцијом, уједно ћемо добити и нови простор, односно три нове учионице које ће бити у поткровљу и на тај начин ћемо знатно унапредити капацитете школе али и услове у којима наши ђаци раде“ – истако је Марков.

Пројекат реконструкције школе у Баранди обухвата два пројекта. Први, а који финансира Управа за капитална улагања АП Војводине, је реконструкција поткровља, где ће се изградити три учионице и трпезарија у приземљу, а други, који финансира Покрајински секреатаријат за образовање, је реконструкција фискултурне сале.

(Фото: ЕПА)