ПУНА ПОДРШКА... Александар Стевановић по отварању 22. „Доловачке штрудлијаде“

Долово

У организацији „Доловки“ одржана још једна „Доловачка штрудлијада“

„ДОЛОВКЕ“ И ШТРУДЛЕ – СИНОНИМИ?

• Традиционалну манифестацију отворио је Александар Стевановић, истичући да ће она и у будућности имати подршку  локалне самоуправе Града

У Долову је, у недељу, 5. септембра, одржана још једна, двадесет и друга по реду, надалеко позната „Доловачка штрудлијада“.

Као и претходне, тако и ове године, ову атрактивну туристичку и кулинарску манифестацију организовале су чланице  Удружење жена “Доловке”, и као и увек, на највишем нивоу, у сваком погледу. И организационом, и оном што се тиче самих штрудли, што је већ општепозната ствар.

Поред воћних штрудли и штрудли са маком, посебну посластицу за бројне посетиоце  представљале су и слане штрудле, са маслинама и сиром, као и штрудла са ајваром.

Традиционалну манифестацију отворио је Александар Стевановић, градоначелник Панчева, који је захвалио свим учесницима, посебно „Доловкама“, истичући  да ће ову манифестацију Град наставити да подржава и у будућности.

На штандовима су, осим доловачких  штрудли, своје производе представиле и  представнице бројних удружења жена из читавог јужног Баната.

Ни ове године није изопстао квалитетан и разноврстан културно уметнички програм.

Пројекат „Град Панчево – грађанин као кључни атер локалне самоуправе града“ су/финансирао Град Панчево