СЛЕДЕ НОВИ ПОСЛОВИ... Милош Марков и Славиша Мишков на „лицу места“

Сефкерин

Радови у школском објекту „Свети Сава“ теку по плану

ДА, ПОСЛЕ ШЕЗДЕСЕТ И ЈЕДНЕ ГОДИНЕ!

• Све просторије ИО „Свети Сава“ у Сефкерину, које је у саставу ОШ „Доситеј Обрадовић“ Опово, биће сређене до почетка школске године, а онда следе и радови на…

Милош Марков, председник Општине Опово и Славиша Мишков, директор Основне школе „Доситеј Обрадовић“ Опово, посетили су Издвојено одељење ове школе у Сефкерину, како би се уверили како теку радови на уређењу свих просторија у овом школском објекту.

Ове радове финансира Покрајински секретаријат за образовање, где репарирамо подове у нашој школи након 61 године и јако сам поносан на то. Такође, договорили смо се да од средстава локалне самоуправе повежемо просторије некадашњег вртића, с обзиром да вртић од септембра креће у новом објекту и добијемо нови кабинет за информатику и друге просторије, потребне за рад школе.

Поносан сам на све што је урађено у овом мандату, везано за образовање, али ту нећемо стати, наставићемо да улажемо средства у наше образовне институције, како би обезбедили што више могућности да наши најмлађи имају што боље услове и веће могућности, у и током свог школовања“- уз приложене одговарајуће фотографије, написао је на свом Фб налогу Милош Марков, председник Општине Опово.

Што се тиче односа локалне самоуправе према образовању, треба подсетити, осим изградње новог вртића у Сефкерину и на прошлогодишње радове на новој котларници на пелет у ОШ „Зоран Петровић“ у Сакулама, уградња модерних ветиљки у ИО те школе у Баранди, сређивање сале у школи у Опову, уградња, а ту је подршка успешним ученицима кроз адекватне поклоне, затим, први пут, бесплатни уџбеници за све прваке…

Збиља, кад је образовање у питању, није председник општине без разлога поносан!

Медијски пројекат „Општина Опово – један путоказ за четири насељена места“ суфинансира Општина Опово.
Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.