Пореч

Првенство Балкана у каратеу за децу биће запамћено по…

БРОНЗА ЗА ВЛАДИМИРОВЧАНКУ САРУ

• И то се дешава: Србију  на дечјем првенству у Поречу представљају каратисткиње и  каратисти из три клуба, сва три  са територије општине Алибунар!

На 25. Првенству Балкана за децу у каратеу, које се од 15. до 17. октобра одржава у Поречу, репрезентативка Србије и такмичарка Карате клуба „Владимировац“, Сара Баста, освојила је треће место и бронзану медаљу.

Овај изузетан успех младе каратисткиње из Владимировца није случајан. То је и успех каратиста сва три карате клуба са територије општине Алибунар: КК „Владимировац“, КК „Нуките“ из Банатског Карловца и КК „Будућност“ из Алибунара. Зашто?

Зато што су свих шесторо такмичара и такмичарки, који  на овом првенству представљају своју земљу Србију, управо из ова три клуба.

То је и успех општинске локалне самоуправе, која је препознала њихове вредности и финансијски подржала њихов пут и боравак у Поречу.

Осим бронзане Саре, Србију на Првенству Балкана за децу представљају и Лена Цигановић, Анђела Простран, Стефан Менгер, Бранислав Игњатов и Душан Ивановић.

Све честитке за Сару, а пошто је ово тек први дан, чекамо…

Пројекат „Општина Алибунар – грађанин у функцији актера локалне самоуправе општине“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове јединице локалне самоуправе која је доделила средства.