ВИШЕ ОД СИМБОЛИКЕ... заједнички снимак свих учесника на додели лопти

Бела Црква

Председница општине поклонила лопте свим фудбалским клубовима у општини

НИЈЕ РЕЧ САМО О ЛОПТАМА

Будите упорни, тренирајте, здраво живите и цео свет је пред вама – поручила је Виолета Симић, председница општине, присутним малишанима Локална самоуправа је ове године за спорт издвојила преко 16 милиона динара

Петак, 13, овог августа, био је за фудбалске клубове у општини Бела Црква све само не баксузан дан. Напротив. Био је то победнички дан, не само за фудбал, за спорт, уопште. А о спорту локална самоуправа Беле Цркве и те како брине. У општинском буџету, који тешко да може бити нескроман, ове године за спорт је предвиђено више од 16 милиона динара.

Али вратимо се петку. Тога дана је Виолета Симић, председница Општине Бела Црква, окупила представнике свих 10 фудбалских клубова са територије општине и уручила им фудбалске лопте, у чијој је набавци свој удео имао и Спортски и Фудбалски савез општине Бела Црква.

Приликом предаје лопти председници су асистирали малишани Фудбалске школе „Инвиктус“, на кратко прекинувши свој тренинг тог дана.

Изражавајући задовољство бројношћу будућих фудбалских асова, председница Симић је захвалила и Спортском и Фудбалском савезу општине на сарадњи, али и свим онима који „раде на популаризацији спорта у Белој Цркви, првенствено код деце, јер су спортске активности малишана основни предуслов за здрав живот.“

Будите упорни, тренирајте, здраво живите и цео свет је пред вама“ – поручила је малишанима Виолета Симић, председница општине.

Уз захвалност на донацији вредној 500.000 динара, председник ФС општине Бела Црква Дарко Остојић поклонио је председници дрес, не случајно, са бројем 1.

Ова донација ће највише значити нашим првацима лига, ФК „БАК“ из Беле Цркве и ФК „Вултурул“ из Гребенца“, истакао је Остојић.

                                                                                                      (Фото: БЦ Инфо)

Пројекат „Општина Бела Црква – грађанин у функцији актера општинске локалне самоуправе“ суфинансира Општина Бела Црква.