И МЛАДИ И ЖЕНЕ И... Марина Томан и Зорана Братић са пензионерима Владимировца

Алибунар

Посета начелнице Јужнобанатског управног округа

ПОТВРДА ИЗУЗЕТНЕ САРАДЊЕ

· Начелница Округа Марина Томан разговарала је са Зораном Братић, председницом општине, као и са представницима три удружења: жена из Добрице, младих из Локава и пензионера из Владимировца

У оквиру континуираних активности на унапређењу сарадње са локалним самоуправама у округу, као и са удружењима грађана, начелница Јужнобанатског управног округа Марина Томан посетила је Општину Алибунар.

После разговора са Зораном Братић, председницом општине, на тему од значаја за ефикаснији рад локалне самоуправе и унапређење сарадње са државним органима, Марина Томан је посетила Добрицу и разговарала са тамошњим удружењем жена, потом Локве, где се упознала са радом и активностима младих у том селу, а на крају и Владимировац, где је разговарала са члановима Удружења пензионера овог места.

У свим тим сусретима истакнута је изузетна сарадња Општине са Јужнобанатским управним округом и начелницом Марином Томан, као и сарадња Општине и Округа са свим општинским удружењима, како кроз финансијску подршку за њихове активности и пројекте, тако и кроз конкретну помоћ да се све те идеје што ефикасније реализују на најбољи могући начин.

Зорана Братић, председница Општине Алибунар, захвалила је начелници Јужнобанатског управног округа Марини Томан на свему ономе што и Округ и она лично чине на стварању што повољнијег амбијента за развој свих оних активности које доприносе афирмацији мултикултуралности ове вишенационалне заједнице, као и на конкретној подршци за све оно што локална самоуправа чини на плану бржег развоја Општине у свим сегментима друштвеног живота.

Подржавајући све активности Општине и удружења које воде у том правцу, Марина Томан је, уз пригодне новогодишње поклоне, свима пожелела нове успехе у послу којим се баве и да, као и до сада, у свим тим активностима могу и даље рачунати на свесрдну подршку Јужнобанатског управног округа.

Пројекат „Општина Алибунар – грађанин у функцији актера локалне самоуправе општине“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове јединице локалне самоуправе која је доделила средства.