ПОТПИСИВАЊЕ УГОВОРА... нова прилика за нове уговоре крајем новембра

Вршац

Помоћ домаћинствима за повећање енергетске ефикасности

МИХОЉСКО ЛЕТО НЕЋЕ ЈОШ ДУГО

• Уговори за набавку котлова и грејних тела, као и замену столарије, потписани су са 97 домаћинства и четири стамбене заједнице

Након завршеног Јавног позива за грађане Вршца, у Градској кући потписани су тројни уговори, и то између Града Вршца,  представника домаћинстава и стамбених заједница и представника извођача радова, који ће реализовати мере повећања енергетске ефикасности, а које обухватају набавку и уградњу котлова и грејних тела, замену столарије и топлотне пумпе.

Уговори су потписани су са представницима 97 домаћинстава, као и 4 стамбене заједнице, а рок за завршетак радова је 15.12.2022 године.

Укупна вредност радова износи 25,3 милиона динара. Град Вршац и Министарство енергетике суфинансирају радове са износом од 11,4 милиона динара, док остала средства обезбеђују домаћинства и стамбене заједнице с којима су потписани уговори.
„Оно што можемо већ сада да кажемо је да је тренутно отворен Јавни позив за извођаче радова за постављање соларних панела за производњу електричне енергије
, а који траје закључно са 21.10.2022. године, а очекујемо да ће за грађане бити отворен још један јавни позив и то почетком новембра ове године“ најавио је Слободан Јованов, члан Градског већа за пољопривреду и заштиту животне средине.