ВРХУНСКА УСЛУГА... а тек кад се појаве Снегурочке!

Бачки Виногради

Отворена модерна GAZPROM бензинска станица близу Хоргоша

НОВИ ОБЈЕКАТ У МАЛОПРОДАЈНОЈ МРЕЖИ НИС-А

• Бензинска станица изграђена је у складу са строгим еколошким, безбедносним и техничким стандардима и представља један од најмодернијих објеката у оквиру малопродајне мреже НИС-а

Премијум малопродајни бренд компаније НИС постао је богатији за још један савремени објекат, а реч је о новој GAZPROM бензинској станици „Бачки Виногради 1“, на ауто-путу Београд – Будимпешта, близу граничног прелаза Хоргош. Бензинска станица изграђена је у складу са строгим еколошким, безбедносним и техничким стандардима и представља један од најмодернијих објеката у оквиру малопродајне мреже НИС-а.

Бензинска станица „Бачки Виногради 1“ опремљена је са четири „острва“ са мултифункционалним аутоматима за точење горива, као и мултимедијалним екранима и паноима на којима потрошачи могу да се информишу о актуелним понудама. Потрошачима су на располагању горива евро пет квалитета домаће производње, укључујући премијум G-Drive нафтне деривате, а део понуде је и услуга аутоматског точења AdBlue течности у аутомобиле. Такође, сви посетиоци објекта могу да уживају у разноврсној гастрономској понуди као и у богатом избору робе широке потрошње која је доступна у оквиру Drive Cafe ресторана. Нова бензинска станица „Бачки Виногради 1“ седми је дигитални објекат у мрежи компаније НИС који потрошачима нуди јединствено корисничко искуство.
Поводом отварања малопродајног обjeкта „Бачки Виногради 1“ компанија НИС је припремила и посебне погодности за потрошаче. Наиме, уз сваку куповину 15 или више литара било које врсте горива,  потрошачи на поклон добијају један од промотивних производа по сопственом избору, као што су Drive Cafe кафа, Drive Cafe кроасан или флашица негазиране Јазак воде. Акција добродошлице трајаће до 1. јануара 2023. године.

У светлу предстојећих празника и у духу празничне чаролије, НИС ће у наредном периоду такође обрадовати све посетиоце новоотворене бензинске станице јединственом приликом да упознају Снегурочке, које према руским легендама представљају унуке и верне помоћнице Деда Мраза. Снегурочке ће посетиоце GAZPROM бензинске станице „Бачки Виногради 1“ почастити празничним чоколадицама, а све заинтересоване упознати са бенефитима програма лојалности НИС-а „Са нама на путу“, уз који сви чланови могу да остваре значајне уштеде приликом сваке куповине горива на бензинским станицама НИС-а, и то до 6 динара по литру купљеног горива.