ОНИ СУ НАЈБОЉИ... а најбољима следују и признања, и као подстрек за нове успехе

Ковачица

Општина наградила најбоље свршене основце и гимназијалце у општини Ковачица

РАД, ТАЛЕНАТ, ЗНАЊЕ, ЕТО УСПЕХА!

• Поред осам „ђака генерације“, награђено је и 28 „вуковаца“, као и 150 ученика који су постигли запажене успехе на предметним такмичењима

Данас су Петар Вишњички, заменик председника Општине Ковачица, и Тања Бубесков, начелница Одељења друштвених делатности, примили најбоље свршене основце из основних школа са територије Општине Ковачица, као и два гимназијалца, како би им уручили заслужена признања за постигнуте резултате у досадашњем школовању.

Књигама је награђено 28 „вуковаца“, свршених основаца који су током осмогодишњег школовања знали само за петице, док је осам ученика, са звањем „ђака генерације“, поред књига, добило и таблет рачунаре.

Поред њих, биће награђено и још 150 ученика, а за изванредне резултате постигнуте на такмичењима из разних предмета..

Најбоље ученике, уз које су били и њихови наставници и директори, поред срдачног дочека, Петар Вишњички и Тања Бубесков поздравили су пробраним речима подршке оним што су показали током осмогодишњег школовања, као и жељама да тако наставе и даље, а Општина Ковачица и њена локална самоуправа биће им увек на располагању, посебно њима, али и свим осталим грађанима општине.

Кроз спонтане разговоре сазнало се и које су средње школе у фокусу интересовања свршених осмака са најбољим оценама. Највише њих планира да упише Гимназију „Михајло Пупин“ у Ковачици, док су се остали наклоњени медицини, електротехници и економији, што значи да ће школовање морати наставити ван Ковачице.

(Фото:ФБ Општине)

Пројекат „Општина Ковачица данас – оно што остаје и сутра суфинансира Општина Ковачица.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.