ОНИ СУ ТИ... они који су за почетак свог животног пута одабрали успех

Алибунар

Општина наградила најбоље свршене основце и матуранте

ПОДРШКА УСПЕХУ УВЕК СЕ ИСПЛАТИ

• Општина ће и даље наставити да пружа пуну подршку свој деци, не само кад је у питање образовање, већ и у сфери културе и спорта, јер је то улагање у будућност заједнице

Општина Алибунар је и ове године организовала пригодну свечаност за најбоље ђаке, оне који су основно и средње школовање завршили као носиоци дипломе „Вук Караџић“, што значи да су током школовања на крају године знали само за петице, као и оне који су понели титулу „Ученика генерације“.

Тако је, поред књиге, са по 15.000 динара награђено осам носилаца признања „Ученика генерације“, и то: Маша Лукић, Ана Гуцу, Лука Врховец, Мирјана Иван, Габријел Гетејанц, Јана Јованов, Ана Стајић и Никола Чекеревац.

Са књигом и ковертом са 10.000 динара, награђено 13 ученица и ученика, који су се на завршетку основног и средњег школовања окитили дипломом „Вук Караџић“. А то су: Вук Петухов, Ана Скумпија, Анда Бораћ, Кристина Царан, Стефан Даниел Цинцар, Ива Живановић, Тијана Милетић, Вања Васиљевић, Дорман Гетејанц, Јелина Велиновић, Исак Дамњановић, Лориан Мунћан и Гулијано Гетејанц.

Свечаном пријему, поред најбољих свршених основаца и средњошколаца, присуствовали су и директори школа, наставници, као и њихови срећни и задовољни родитељи.

Руководставо Општине Алибунар је, уз честитке и деци и њиховим родитељима и наставницима, најбољима међу најбољима пожелело пуно успеха у даљем школовању и правом избору новог животног пута, истичући да ће Општина и даље наставити да пружа пуну подршку свој деци, не само кад је у питање образовање, већ и када је у питању и спорт и култура, јер је „улагање у децу и њихов развој – улагање у будућност и општине и државе.“

(Фото: Општ. сајт)

Медијски пројекат „Општина Алибунар – много је раскрсница, али један је путоказ“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио
средства.