Пландиште

Настављени радови на санацији општинских путева

ПРВО НАЈПРОМЕТНИЈЕ САОБРАЋАЈНИЦЕ, ПА ОНДА…

• Радови се изводе уз поштовање свих мера и препорука Владе Републике Србије и Штаба за ванредне ситуације општине Пландиште

Данас су, након паузе због ускршњих празника, настављени радови на санацији ударних рупа на путевима широм општине Пландиште.

Погодни временски услови омогућили су извођачу радова, АД „Сремпут“, да настави са започетим послом и у складу са предвиђеном динамиком.

Јован Репац, председник Општине Пландиште, изражавајући задовољство радовима и у ванредним околностима, рекао је да се они изводе „према приоритетима, тако да се прво санирају најпрометније саобраћајнице, а потом и саобраћајнице које сеу највише оштећене услед кретања возила тешке механизације“.

Председник Репац је истакао да се радови изводе уз максимално поштовање свих превентивних мера и у складу са препорукама Владе републике Србије и Шта за ванредне ситуације општине Пландиште, као и да ће се се „крпљења рупа“, бити настављени и радови на даљем сређивању путне и комуналне инфраструктуре у целој општини“.

Јован Репац је подсетио и на чињеницу да има људи који због ванредне ситуације раде и 24 сата дневно „како би се сви грађани осећали безбедно и да им морамо бити захвални, али и да их чувамо, што ћемо најбоље урадити тако што без преке потребе нећемо излазити из куће, зато Останите Код Куће“, поручио је председник општине.

Иначе, са данашњим даном, у општини Пландиште регистрована су четири пацијента заражена вирусом COVID-19, док се у самоизлоацији налази само 10 особа, што је најмањи број што се тиче градова и општина јужног Баната.

Пројекат „Општина Пландиште – будућност у огледалу сасашњости“ суфинансира Општина Пландиште.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.