Вршац

На традиционалном „Матурантском плесу“ више од 500 учесника

ВРШАЦ СЕ ПОНОСИ И ЗАХВАЉУЈЕ!

• Поносни смо на вас и на ваше многобројне успехе и хвала вам што на најлепши начин представљате Вршац широм Србије и региона – истакла је у поздравном говору градоначелница Вршца Драгана Митровић

Град Вршац, у сарадњи са вршачким средњим школама, данас, на Тргу победе испред Градске куће, организовао је  традиционални „Матурантски плес“, на којој је учествовало више од 500 матураната, уз присуство више стотина Вршчана и Вршчанки, родитеља и професора.

Матурантски плес отворила је градоначелница Вршца Драгана Митровићкоја је поздравила све присутне учеснике, пожелевши им да уживају у свом дану и плесу.

„Драги ученици, професори, родитељи, драги Вршчани, задовољство ми је што смо се и ове године, традиционално окупили у оволиком броју и што ћемо заједно уживати у плесу наших матураната.  Драги матуранти, вама бих најпре желела да честитам на успешном завршетку школе – поносни смо на вас и на ваше многобројне успехе и хвала вам што на најлепши начин представљате Вршац широм Србије и региона.

Пред вама се тек налазе разни изазови и ја вам од срца желим да сигурним корацима идете даље кроз живот. Многи од вас наставиће школовање ван Вршца, а наш најважнији задатак је да и даље радимо на стварању још бољих услова, како бисте своје каријере наставили баш овде у свом граду.

Уживајте у вашем дану и вашем плесу, заједно са својим вршњацима широм Србије и Европе“, рекла је Митровић.