ЈЕДИНСТВЕНО... Маја Витман у лепом амбијенту, нема шта!

Панчево

Отворено још једно дечје игралиште, овог пута на Тамишком кеју

ДА СЕ СЕТЕ ДА ЈЕ ЛЕПО БИТИ ДЕТЕ!

Могу слободно да кажем да је ово игралиште најлепше, најмодерније и јединствено на територији читаве Републике Србије, имајући у виду сам дизајн и концепт игралишта – истакла је Маја Витман, градска менаџерка, на отварању дечејг игралишта на Тамишком кеју

На Тамишком кеју данас је Маја Витман, градска менаџерка, отворила још једно дечје игралиште у граду Панчеву, како је рекла, „најмодерније у Србији“, са бројним садржајима, који ће задовољити потребе и најмаштовитијих предшколаца, и не само њих.

У присуству задовољних и родитеља, па и бака и дека, Маја Витман је, у свом обраћању истакла:

Тамишки кеј смо почели да уређујемо пре извесног времена, међутим, сада сам већ сигурна да ће ово ново дечје игралиште донети највише радости и осмеха нашим најмлађим суграђанима. Могу слободно да кажем да је ово игралиште најлепше, најмодерније и јединствено на територији читаве Републике Србије, имајући у виду сам дизајн и концепт игралишта. Игралиште за наше малишане представља резултат заједничког рада и посвећености, и важан корак ка стварању бољих услова за одрастање и развој наше деце, али и свих нас, јер кеј заузима важно место у животу свих нас Панчеваца.

Пажљиво смо бирали локацијју, имајући у виду да је Град Панчево прилично богат, како културним, тако и историјским наслеђем, стога је ово место тако и одабрано, у непосредној близини старе железничке станице, Црвеног магацина и Вајфертове пиваре. Ово игралиште ће омогућити малишанима дружења, фантастичне и безбрижне тренутке у њиховом одрастању, као и стицање нових вештина и знања, јер справе које су доступне намењене су малишанима узраста од две до дванаест година. Из тог разлога мислим да ће ово место бити од посебног значаја и да ће можда постати и центар активности, како нашим најмлађим суграђанима, тако и родитељима, бакама, декама, па и васпитачима“, истакла је Маја Витман.

(Фото: еПанчево)