ПЛАНДИШТЕ... да све буде безбедно, и за пешаке и за возаче

Пландиште

ЈП „Полет“ у акцији сеђивања јавних површина после невремена

ПРВО ОДНЕТИ  ШТО ЈЕ ВЕТАР ДОНЕО, ПА…

  • Након завршетка ових приоритетних радова, надлежне екипе ЈП „Полет“ настављају са радовима на уређењу јавних површина, паркова и осталог зеленила на територији општине Пландиште –  истакао је Мирослав Петровић, директор ЈП „Полет“

Пландиште и околину је током августа, у више наврата, погађао талас временских неприлика, остављајући иза себе бројна поломљена стабла, грање, а било је штета и на кућама.

Радници ЈП „Полет“ су у сталним акцијама уређења јавних површина, како би што пре уклонили последице олујног невремена. Ових дана се последице невремена санирају на подручјима шеталишта и паркова, а данас на парку код мотела Платан и на трим стази.

Ево шта о томе каже Мирослав Петровић, директор ЈП „Полет“:

„Наше екипе су свакодневно на терену и раде на отклањању последица невремена и олујних ветрова који су нас погодили у претходном периоду. Свакодневно нам стижу молбе наших суграђана за уклањање грања, трулих стабала и растиња које прете да нанесу велику штету имовини и представљању опасност по пролазнике.

Радови се тренутно изводе у насељеном месту Пландиште, у парку код Платана, где се уклањају стабла и гране које су пале на трим стазу и шеталиште. Након олујних ветрова који често дувају у нашем подручју, велики број старих стабала представљао је опасност од наношења штете на електро и телекомуникационој мрежи и зато је у претходном периоду приоритет био на санирању ових последица, како наши суграђани не би остали без струје или телекомуникација.

Након завршетка ових приоритетних радова надлежне екипе ЈП „Полет“ настављају са радовима на уређењу јавних површина, паркова и осталог зеленила на територији општине Пландиште”, истакао је Петровић.

Пројекат „Једним путоказом до 14 насељених места“ суфинансира Општина Пландиште, Решење бр. 681-3/2023-II од 22. 5. 2023. Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.