ЗАЈЕДНО СА ГРАЂАНИМА... Мирослав Петровић

Пландиште

Још једна еколошка акција ЈП „Полет“ Пландиште

ДОБРА ПОНУДА: РЕЦИКЛИРАЈМО ЗАЈЕДНО!

Акција “Рециклирајмо заједно” је само једна од многих које планирамо да покренемо у наредном периоду, која има за циљ да грађанима понудимо свеобухватнију и потпунију услугу одлагања и отпремања комуналног отпада – истиче Мирослав Петровић, директор ЈП „Полет“

Јавно предузеће Полет Пландиште, у сарадњи са умчанским предузећем Екостар Пак ДОО, покренуло је још једну у низу еколошких акција на очувању и заштити животне средине, али и више од тога. А то је да се акцијом под сугеришућим називом „Рециклирајмо заједно“ подигне свест грађана о потреби унапређења активности на рециклажи отпада, а тиме и заштити природе и здравом окружењу.

Ево шта о тој новој заједничкој акцији са грађанима, каже Мирослав Петровић, директор ЈП „Полет“.

У оквиру ове акције желимо, пре свега, да информишемо наше суграђане о могућности одлагања комуналног отпада у специјализоване контејнере за прикупљање ПЕТ амбалаже, лименки и стакла. За ову акцију, у првој фази реализације овог пилот пројекта ,обезбеђено је осам контејнера жуте боје, који су намењени за одлагање ПЕТ амбалаже и лименки и осам контејнера црвене боје, који су намењени за одлагање стакла. Контејнери ће бити постављени у Пландишту, Великој Греди, Хајдучици и Јерменовцима.

Акција “Рециклирајмо заједно” је само једна од многих које планирамо да покренемо у наредном периоду, која има за циљ да грађанима понудимо свеобухватнију и потпунију услугу одлагања и отпремања комуналног отпада, али и да заједничким снагама са нашим суграђанима бринемо о заштити и унапређењу животне средине” – истакао је Мирослав Петровић, позивајући све грађане да се придруже овој акцији и допринесу у што већој мери очувању здраве живоне средине.

Пројекат „Једним путоказом до 14 насељених места“ суфинансира Општина Пландиште, Решење бр. 681-3/2023-II од 22. 5. 2023. Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.