ВРХУНСКЕ УСЛУГЕ... Дом здравља Опово

Опово

Стигла нова медицинска опрема за Одељење стоматологије Дома здравља

У ДОМУ ЗДРАВЉА ОПЕТ НЕШТО НОВО!

• Са набавком нове опреме, како најопремљеније стоматолошке столице, тако и рендген апарата, значајно ћемо унапредити рад нашег стоматолошког одељења, а самим тим и наше стоматолошке услуге – истиче др Софија Поповић, директорка

Након што је учествовао на конкурсу Покрајинског секретаријата за здравство, Одељење стоматолгије оповачког Дом здравља „богатије“ је за нову стоматолошку столицу која је опремљена најсавремнијим помагалима за ту врсту медицинских услуга, као и рендген апаратом за снимање зуба, такође, последње генерације.

Укупна вредност и столице и рендген апарата износи готово четири милиона динара, а о значају ове набавке говорила је и др Софија Поповић, директорка Дома здравља, чија је специјалност, ето случајности, управо стоматологија.

Са набавком нове опреме, како најопремљеније стоматолошке столице, тако и рендген апарата, значајно ћемо унапредити рад нашег стоматолошког одељења, а самим тим и наше стоматолошке услуге. Тако сада, иако смо мала здравствена установа, имамо најмодернију и врло скупу стоматолошку столицу КаВо, а са исто тако врхунским рендген апаратом у значајној мери ћемо унапредити дијагностику, тако да ћемо за све нашее грађане који имају потребу за стоматолошким услугама, те услуге у потпуности комплетирати. Шта рећи, изузетно сам задовољна јер смо на овако нешто чекали 40 година – са задовољством је истакла директорка Дома здравља др Софија Поповић.

Иначе, Дом здравља Опово, иако у малој средини, спада у ред јако добро опремљених здравствених установа, и што се тиче осталих здравствених услуга, посебно у сфери дијагностике, а сем тога изузетно је уређен и споља и изнутра, а може се поносити и кадровским решењима, као и љубазношћу и предусретљивошћу свих запослених.

Медијски пројекат „Општина Опово – један путоказ за четири насељена места“ суфинансира Општина Опово.
Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.