БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈЕ... Лука Петров

Сефкерин

Још један изузетан успехБорилачког клуба „Драгон“

ЛУКА ПОНОВО ШАМПИОН

Семтога, Лука је последње две године и пионирски шампион државе

Члан, већ надалеко познатог сефкеринског Борилачког клуба „Драгон“, пионир Лука Петров, освојио је златну медаљу ма Међународном такмичењу „Београдски ратник 2018“. Лука је тутулу најбољег освојио убедљиво, победивши све своје противнике техничким нокаутом, на такмичењу одржаном првог дана децембра.

  Иначе, Луки је ова друга узастопна златна медаља јер је и прошле године, на истом овом такмичењу, био најбољи, тако да је ове године само потврдио своју доминацију. у конкуренцији „Београдских ратника“ своје категорије, и то у конкуренцији пионира свих земаља из окружења, који су се надметали у борилачкој вештини санда.

  Сем што је пионирски победник „Београдског ратника“ и 2017. и 2018. године, Лука је и званични пионирски првак државе, такође, и 2017. и 2018. године.

  Тренер Борилачког клуба „Драгон“ Никола Станков,  поводом великог успеха Луке Петрова, јеистакао да му је част што је тренер оваквог пионира, изражавајући уверење и убудуће успехе овог успешног сефкеринског клуба, „јер у њему има још оваквихталената у пионирској и кадетској класи, такође, са одличним резулататима“.

И. Б.

Пројекат „Опово – сва четири насеља са све четири стране општине“ суфинансира Општина Опово

Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства