ТРОЈКЕ СПАВАЈУ... градоначелница Митровић у препуном дому породице Јовановић

Вршац

Градоначелница уручила пригодне поклоне шесточланој породици Јовановић

ВИКТОР, ПА ДУЊА, ВУК И ЈАНА, ИСТОГ ДАНА!

• Наша жеља је да Вршац буде град младих, тако да ће се вредно радити на унапређењу мера које се односе на подршку деци и породици – истакла је градоначелница Драгана Митровић, након уручивања поклона родитељима двомесечних тројки

Градоначелница Вршца Драгана Митровић посетила је породицу Јовановић, младе супружнике Далиборку и Филипа и њихове тројке, Вука, Дуњу и Јану, рођене 22. априла 2024. године. Градоначелница је срећним родитељима честитала принове и пожелела и њима и њиховој деци пуно здравља и среће и предала им пригодне поклоне.

Након срдачног разговора са родитељима предивних тројки, градоначелница Митровић је истакла да је јако поносна што је Град Вршац богатији за три предивне бебе и да ће Град и даље настојати да унапређује мере које се односе на подршку породици и деци.

Локална самоуправа предузима све како би се демографска слика побољшала, прати и унапређује мере пронаталитетне и популационе политике. Пружамо велику подршку свим родитељима, желимо да се охрабре за проширење породице и да се подстакну да овде остану и своју децу подижу у Граду Вршцу. Подржавамо родитеље средствима из градског буџета и настојимо да пружимо што већу подршку породици и родитељству. Наша жеља је да Вршац буде град младих, тако да ће се вредно радити на унапређењу мера које се односе на подршку деци и породици. Нашим малишанима обезбеђујемо најбоље услове за рад са њима и њихово безбрижно и сигурно одрастање.

Још једном бих честитала на приновама породици Јовановић и пожелела им да заједно, са пуно љубави, пажње и стрпљења подижу њихово четворо деце, тројке Вука, Дуњу и Јану и трогодишњег сина Викторанапоменула је градоначелница Митровић.