ЊИХ 37... четири месеца и 480 сати праксе у НИС-у, а неки ће и остати да раде

НИС

Добродошлица за седму генерацију полазника програма праксе NIS Calling

УНАПРЕЂЕЊЕ СТЕЧЕНОГ ЗНАЊА И ВЕШТИНА

• У претходних шест сезона програма NIS Calling праксу у НИС-у је прошло више од 170 практиканата, од којих је више од 60 добило прилику да ради у НИС-у након завршетка програма

Компанија НИС, као један од најпожељнијих послодаваца за младе у Србији, пожелела је добродошлицу полазницима седме сезоне програма студентске праксе под називом NIS Calling, који су изабрани на конкурсу програма. Кроз пажљиво креиран програм праксе за студенте одабраних факултета, НИС показује отвореност за иновације, нову енергију и свеже идеје које доносе младе колеге. Праксу у компанији је у јулу започело 37 одабраних полазника.

Почетак каријере је изузетно важан за сваку младу особу тако да је компанија НИС стратешки приступила овом питању, нудећи кандидатима флексибилну плаћену праксу кроз коју сваког полазника води ментор из области интересовања, уз разноврсне програме обуке који ће помоћи да унапреде стечено знање и вештине. Програм омогућава полазницама да 480 радних сати праксе искористе током четири месеца и ускладе их са обавезама на факултету. Студенти имају и прилику да стекну додатно образовање на Корпоративном универзитету компаније НИС, на којем предају реномирани домаћи и страни стручњаци из различитих области. Предвиђено је да се пракса спроведе на локацијама НИС-а у Београду, Новом Саду, Зрењанину, Панчеву, Кикинди, Елемиру и Чачку.

Полазнике је поздравила Алиса Евсина, ХР директорка НИС-а.

У послу постоји фактор среће, али оно што је пресудно јесте вредан рад, труд и напор како бисте били успешни. Зато имам савет за вас – да у наредном периоду добро слушате, упијате знање и питате јер без тога нема ни правих одговора. За компанију НИС овај програм је од изузетног значаја. Трудимо се да младима дамо што више прилика да стекну своје прво радно искуство, улажемо у наше програме за младе и креирамо окружење где ћете моћи да дате добре идеје и енергију. Користите сваку прилику да учите и стичете нова знања, али и да докажете колико сте сјајни“, навела је Алиса Евсина.

У претходних шест сезона програма NIS Calling праксу у НИС-у је прошло више од 170 практиканата, од којих је више од 60 добило прилику да ради у НИС-у након завршетка програма.