УСКОРО И У ЈЕРМЕНОВЦИМА... од села до села, свуда где је то неопходно

Пландиште

Реализација пројекта постављања недостајућих светиљки у свих 14 насељених места општине

СВУДА ЛЕД РАСВЕТА, ГДЕ ГОД ТРЕБА

Важно је напоменути да је ово само почетак и да ћемо и у наредном периоду водити рачуна о захтевима наших суграђана – истакао је Јован Репац, председник општине

Реализација пројекта постављања недостајућих светиљки на улицама и раскрсницама свих 14 насељених места у општини Пландиште започета је од Хајдучице, у којој ће бити постављене 33 лед светиљке, тамо где су оне недостајале, а биле су потребне.

Акција се реализује у складу са захтевима грађана и извештајима надлежних служби Општине које се баве безбедношћу у саобраћају.

Ево шта је тим поводом рекао Јован Репац, председник Општине Пландиште:

Током претходних година успешно смо заменили и поставили недостајуће светиљке у оквиру развоја пројекта уређења јавне расвете. Ово је само наставак у реализацији овог пројекта, обзиром на велики број захтева који су упутили наши суграђани. Приликом реализације овог пројекта потрудићемо се да свако насељено место добије одређени број светиљки, које ћемо постављати по приоритетима, било да су у питању раскраснице, у кругу објеката здравства, у подручју школа, а нарочито у насељима која се налазе у пограничним делу наше општине. Свесни смо да су потребе грађана велике и трудимо се да услишимо све молбе како би свако село било максимално осветљено.

Важно је напоменути да је ово само почетак и да ћемо и у наредном периоду водити рачуна о захтевима наших суграђана и потрудити се да поставимо што више светиљки јавне расвете с обзиром на све предности које ова лед расвета има, а пре свега на уштеду енергије, заштиту животне средине и коришћење обновљивих извора енергије. – истакао је Јован Репац.

Пројекат „Једним путоказом до 14 насељених места“ суфинансира Општина Пландиште, Решење бр. 681-3/2023-II од 22. 5. 2023. Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.