ПОЗДРАВ ПРЕДСЕДНИКА... а уз поздрав, и поклон за 50 жена од локалне самоуправе

Опово

Актив жена општине Опово и ове године организовао прославу за крај године

КАКО ТО САМО ЖЕНЕ УМЕЈУ

• Ове године било је присутно чак 150 жена, што је највећи број до сада
• Лепо дружење дамама пожелео и председник Општине Опово др Зоран Тасић

И ове године, месец дана пре њеног истека, Актив жена општине Опово организовао је свечано дружење у хотелу „Стари Банат“ у Опову. На прослави поводом још једне успешне године присуствовало је, никад више, преко 150 жена, а атмосфера је била изузетно пријатно, са бројним и разноврсним садржајима.

Окупље даме, у свечаном расположењу , поздравио је др Зоран Тасић, председник општине, пожелевши им лепо вече и лепо дружење.

„Одушевљен сам атмосфером која влада међу вама, као и вашим активизмом, а оно што вам сада могу рећи је да ће у наредних пар месеци 50 жена са територије наше општине моћи да искористи две бесплатне једнодневне екскурзије, које ће финансирати локална самоуправа“, обећао је председник др Тасић.

Зорица Угринов, председница Актива, захвалила је председнику Тасићу на лепим жељама, као и свим присутнима, напомињући да је ове године постигбут рекорд у броју присутних жена на прослави. „Настављамо истим темпом и позивам све жене добре воље да нам се придруже у раду удружења“ , рекла је председница Угринов.

А потом је дружење и весеље, како то само жене умеју, трајало до дубоко иза поноћи.

(Фото: Глас Опова)

И.Б.

Пројекат „Општина Опово некад и сад – оно што се не заборавља“ суфинансира Општина Опово.

Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.