ЗАСЛУЖЕНО... Мирољуб Кршанин у друштву Игора Мировића и Бошка Вучуревића

Привредна комора АП Војводине

Значајно признање познатом панчевачком привреднику

МИРОЉУБ КРШАНИН НАЈ-ПРИВРЕДНИК 2021.

• За најуспешнију привредницу проглашена је Новосађанка Драгана Чалија

Поводом обележавања 103. годишњице од оснивања, у Привредној комори Војводине  одржана је свечаност којом приликом су додељене  награде најуспешнијим поједницима и привредним друштвима за пословне резултате постигнуте у 2021. години.

Добитник награде „Коста Миросављевић“ за најуспешнијег привредника 2021. године је Панчевац Мирољуб Кршанин, председник Скупштине  „Техномаркет“ д.о.о. Панчево.

Мирољуб Кршанин је са братом Драганом, актуелним директором, ову фирму основао пре 32 године, која ће убрзо постати лидер не само на српском тржишту производа од алуминијума за најразноврсније сврхе,  које данас успешно задовољавају најзахтевније  потребе потрошача у готово 50 земаља широм света, са свих континената.

Најуспешнија привредница је Новосађанка Драгана Чалија, власница компаније „Saint di & co“ Нови Сад.

За најуспешније привредно друштво у области пољопривреде проглашен је „Grow Rasad“ док је „Rapid Invest” најуспешније привредно друштво у области индустрије, а „DDOR osiguranje” – најуспешније привредно друштво у области услуга.

Вредна признања најуспешнији привредницима и привредним друштвима доделили су Игор Мировић, председник Покрајинске владе и Бошко Вучуревић, председник Привредне коморе Војводине.