Бела Црква

Председник СО Бела Црква посетио раднике који завршавају изградњу  пута Јасеново – Добричево

БЕЛА ЦРКВА ЈЕ ЈЕДНО ВЕЛИКО ГРАДИЛИШТЕ

• Хвала председнику Вучићу, као и Влади Србије и Покрајинској влади на свесрдној помоћи и подршци – истакао  Марјан Алексић, председник Скупштине општине Бела Црква

 

Изградња пута Јасеново – Добричево се приводи крају. Раднике који изводе завршне радове на овом локалном путу  од посебног значаја, обишао је председник Скупштине општине Бела Црква Марјан Алексић, који је том приликом изразио задовољство оним што је урађено, истичући да је „квалитет радова на изузетном нивоу, по свим европским прописима и стандардима“.

„Општина Бела Црква је претворена у једно велико градилиште, рекао је Алексић, додајући да толико значајних пројеката који се реализују истовремено није било у последњих неколико деценија.

– У току је и јавни позив за изградњу нове спортске хале, за шта је Покрајинска влада већ обезбедила средства. Велику захвалност дугујемо председнику Александру Вучићу, који је иницирао реализацију свих ових радова на путевима, али и Влади и Србије и Покрајинској влади, на свесрдној помоћи и подршци“, напоменуо је Марјан Алексић, истичући да ће то бити један од најбољих путева на територији општине Бела Црква.

Председник Скупштине општине је подсетио и да  радови изводе и у Улици Јована Поповића, где ће се извршити комплетна замена водоводне и канализационе мреже, чиме ће бити решен вишегодишњи проблем Дома здравља са отпадним водама. Сем тога, изводе се радови и на изградњи новог тротоара, паркинг места, новог коловоза, као и уређењу зелених површина.

-Све ће то значајно утицати на подизање квалитета живота грађана Беле Цркве, казао је Марјан Алексић, председник Скупштине општине Бела Црква.

(Фото: БЦинфо)

Пројекат „Општина Бела Црква – локална самоуправа у функцији самоуправе грађана“ суфинансира Општина Бела Црква.