ЗЛАТО ИДЕ У ПЛАНДИШТЕ... шампионке Србије у футсалу за основце

Пландиште

Женска екипа ОШ „Доситеј Обрадовић“ првак државе у футсалу

ПОНОС ОПШТИНЕ ПЛАНДИШТЕ

•  Тара, Ана – Марија, Александра, Јована, Анђела и Сандра, са својим тренером Кристијаном Нистором, биле су непобедиве и заслужено постале првакиње државе

На првенству државе у футсалу, одржаном у Параћину, футсалерке пландиштанске ОШ „Доситеј Обрадовић“ освојиле су прво место, пошто су у финалу, на пенале, резултатом 4:3, победиле екипу ОШ „Милан Муњас“ са Уба.

Пре финалног сусрета, младе фудбалерке из Пландишта победиле су екипу ОШ ”Емилија Остојић“ из Пожеге (3:2), екипу ОШ “Никола Тесла” из Бачког Брестовца (2:0) и у полуфиналу екипу ОШ ”Вук Караџић” из Звечана (7:0) и тако заслужено освојиле златне медаље, иако су биле најмлађе учеснице турнира.

Председник Општине Пландиште Јован Репац честитао је Тари Симоновски, Ани Марији Царан, Александри Царан, Јовани Пећиновски, Анђели Јанковић и Сандри Прици, као и њиховом тренеру Кристијану Нистору на изванредном успеху, истичући да су они „понос Општине Пландиште“.

Пројекат „Општина Пландиште данас – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Пландиште, а на основу Решења бр. 401-68/2022-II од 29. 4. 2022. године.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.