ЗАДОВОЉСТВО... предвиђени посао је на време завршен

Панчево

Завршени радови на сређивању три учионице у ОШ „Братство јединство“

ПРВИ СЕПТЕМБАР – СТАЊЕ РЕДОВНО

• Град ће се и надаље максимално трудити да у право време реагује на све проблеме у предшколским и школским установама – истакла је мр Татјана Божић, градска већница за образовање

Радови на уређењу школа и предшколских установа у Граду Панчеву, а за шта је Град из свог буџета издвојио 24 милиона динара, приводе се крају, и по речима мр Татјане Божић, градске већнице задужене за образовање, све ће бити завршено до 1. септембра, почетка школске године.

Мр Татјана Божић, како то већ редовно чини, посетила је једну од школа у којој су радови приведени крају, а то је ОШ „Братство јединство“ у Војловици, у којој су у три учионице замењени пропали подови, а цена тог посла износила је 800.000 динара.

Градска већница, приликом обиласка уређених учионица, подсетила је и да је Град и прошле године уложио средства у ОШ „Братство јединство“, и то милион динара за замену котла за парно грејање.

Уз обећање да се нова школска година дочекује спремно, мр Татјана Божић је истакла д ће се Град, као и до сада максимално трудити, колико то год буџетске могућности дозвољавају, да се сви проблеми у школским установама решавају на време, како би услови за рад и ученика и наставника били на највишем могућем нивоу.

(Фото: pancevo.rs)

Пројекат „Град Панчево данас – оно што остаје и сутра“ су/финансирао Град Панчево