ИСПУЊЕНИ СВИ УСЛОВИ... Дом здравља у Пландишту

Пландиште

Стигла акредитација за Дом здравља „1. октобар“

ВИСОКЕ ОЦЕНЕ У СВИМ ОБЛАСТИМА

• Велику захвалност на успешно окончаном поступку акредитације дугујемо, пре свега, запосленима Дома здравља, координаторима, као и локалној самоуправи на великој подршци у овом поступку – истакао је др Небојша Дрљевић, в. д. директора Дома здравља

После Дома здравља у Алибунару, стигла је и акредитација за Дом здравља „1. октобар“ у Пландишту, и то на максималних седам година.

То значи да је Дом здравља у Пландишту достигао све неопходне стандарде, испунио све захтеве надлежних институција за акредитацију, и тиме постао сигурна подршка здрављу свим становницима општине Пландиште.

Ево шта је тим поводом изјавио др Небојша Дрљевић, в. д. директора ове здравствене установе за примарну здравствену заштиту:

Сам поступак акредитовања наше установе представља један дуготрајан процес, велики рад у ком су учествовали сви радници Дома здравља и само захваљујући том тимском раду, пожртвованости и колективном духу који негујемо у нашој установи, као круна и признање дошао је и овај сертификат о акредитацији, који смо добили на максималних седам година. Сам поступак акредитације обухвата неколико великих области здравствену заштиту одраслог становништва, жена, деце, школске деце, поливалентну партонажу, лабараторијску дијагностику, стоматолошку здравствену заштиту, животну средину, људске ресурсе, управљање и руковођење, и у свим областима смо добили високе оцене акредитационе комисије.

Велику захвалност на успешно окончаном поступку акредитације дугујемо пре свега запосленима Дома здравља, координаторима, као и локалној самоуправи на великој подршци у овом поступку” истакао је др Дрљевић.

Пројекат „Општина Пландиште данас – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Пландиште, а на основу Решења бр. 401-68/2022-II од 29. 4. 2022. године.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.