У СУСРЕТ ЗАХТЕВИМА ГРАЂАНА... Милош Марков у разговору са радницима

Опово

Започети радови на сређивању пута Сефкерин – Врбовски

ПОСЛЕ ДВАДЕСЕТ ГОДИНА ПРОПАДАЊА

Ово је била једна од тема састанка када су људи из кабинета председника Републике Србије Александра Вучића примали наше суграђане, разговарали са њима, а ово је било једно од питања – истакао Је Милош Марков, предсдник општине

Општина Опово, уз финансијску подршку ЈП „Путеви Србије“, а с обзиром на стање у каквом се већ више година налази, почела је са радвома на реконструкцији локалног пута од Сефкерина до Врбовског, поднасеља у Падинској Скели, на територији београдске општине Палилула.

Радови на комплетној рехабилитацији пута треебало би да буду завршени средином августа, а ево шта је, другог дана од њиховог почетка, рекао Милош Марков, председник Општине Опово, кад је обишао градилиште:

Велико ми је задовољство што је отворено ново градилиште, почела је реконструкција локалног пута Сефкерин – Врбовски. Ово је била једна од тема састанка када су људи из кабинета председника Републике Србије Александра Вучића примали наше суграђане, разговарали са њима, а ово је било једно од питања. Овај пут се налази у девастираном стању, рађен је негде око 2003/2004. године, ми смо га одржавали, крпили рупе али пут је временом почео да пропада. Једном изузетно брзом интервенцијом дошло се до реализације и ово ће бити једна велика инвестиција за нашу локалну самоуправу где су Путеви Србије финансијери. Из разговора са извођачима радова сазнали смо да не само да ће се овај пут реконструисати, већ ће се користити новије технологије које трпе и већу тежину терета, што је иначе и био основни проблем пропадања коловоза због проласка теретњака, тако да ће са новим асфалтом и новом технологијом моћи ће и они да користе ову саобраћајницу, а да до оштећења не дође или бар не у том обиму као до сада“, изјавио је Марков, током посете градилишту, у друштву са покрајинским послаником Предрагам Гинцуљем и Славком Манчевим, директором комуналног предузећа „Младост“.

(Фото: Глас Опова)

Медијски пројекат „Општина Опово – један путоказ за четири насељена места“ суфинансира Општина Опово.
Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.