А САД... следи заслужени одмор, па нови животни изазови

Пландиште

Пријем и награде за најбоље осмаке са територије општине

ПОДСТРЕК ЗА НОВИ КОРАК У БУДУЋНОСТ

• Уручивањем ових награда трудимо се да вам дајемо додатни подстрек за рад и напредак, да вам покажемо да се труд исплати и да ћемо увек бити ту за вас, јер ви сте понос наше општине – истакао је Јован Репац, председник општине

Као и сваке, тако и ове године, председник Општине Пландиште Јован Репац, приредио је пријем за најбоље свршене основце  из све три основне школе у општини Пландиште, у Пландишту, Великој Греди и Хајдучици. На пријему, разуме се, нису изостале  награде за најбоље међу најбољима у школској 2022/2023. години.

Поред  дипломе „Вук Караџић“, из руку председника Репца, поклон књигу  и новчану награду у износу од 20.000 динара,  добило је  шест ученица, и то: Јована Милићевић, Ксенија Рокнић, Тара Симоновски, Сања Тапалага, Маја Радуловић и Анђела Спремо, док су Маша Трбојевић и Јаков Радека, као носиоци признања „Ученик генерације“, награђени са по 25.000 динара.

“Велика ми је част и задовољство што смо се данас окупили у оволиком броју, и што имам прилику да поздравим најбоље ученике, вуковце, у Општини Пландиште, њихове наставнике и родитеље. Захваљујући директорима и наставницима, њиховом труду, раду и посвећености, успешно је завршена још једна школска година која је изнедрила најбоље међу најбољима. На овом месту видимо један стабилан и јак стуб напретка и развоја нашег образовног система, видимо понос наше општине, видимо будућност. Захваљујем се од срца свој деци који су уз много рада и одрицања постигли овако велики успех, успех на који су поносни, пре свега њихови родитељи, али и сви ми који имамо ту част да им уручимо награде за постигнути успех. Надам се да ћете сви уписати школе које желите, да ћете бити вредни и марљиви као и до сада. Уручивањем ових награда трудимо се да вам дајемо додатни подстрек за рад и напредак, да вам покажемо да се труд исплати и да ћемо увек бити ту за вас. Ви сте понос наше општине – рекао је Јован Репац, по уручењу признања најбољим свршеним основцима у општини Пландиште у школској 2022/2023. години.

Пригодној свечаности, поред председника Јована Репца, присуствовала су и Магдалена Тошић, начелница Одељења за друштвене делатности, Јелена Леонтијевић, председница Комисије за доделу новчаних награда најбољим ученицима и студентима, као и директори школа и родитељи седам награђених ученица и једног ученика.

(Фото: Општина)

Пројекат „Једним путоказом до 14 насељених места“ суфинансира Општина Пландиште, Решење бр. 681-3/2023-II од 22. 5. 2023. Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.