КРУЖНИ ТОК... Карађорђева довде, а Војвођанска до „Багера“

Пландиште

Почела реализација значајног пројекта у уређењу путне инфраструктуре

ТО ЈЕ САМО ПОЧЕТАК ВЕЛИКОГ ПОСЛА

Реализацијом овог пројекта настављамо са великим пројектом уређења саобраћајница на територији Општине Пландиште и ово је само почетак великих инвестиција на уређењу путне инфраструктуре у нашој општини – истакао је Јован Репац, председник оштине

Пошто је Управа за капитална улагања АП Војводине, после спроведеног конкурса, прихватила да финансијски подржи инфраструктурни пројекат Општине Пландиште под називом „Рехабилитација саобраћајница у насељеном месту Пландиште“, и то у износу од 35.314.891.40 дианра, почела је и његова реализација.

Пројектом је предвиђено комплетно сређивање Карађорђеве улице (од Пашњачке до кружног тока), као и Војвођанске улице (од Хајдук Вељкове до канала „Багер“).

Ево шта је тим поводом изјавио Јован Репац, председник Општине Пландиште:

Уређење саобраћајница на територији Општине Пландиште је један од приоритета локалне самоуправе који је од суштинског значаја за све наше суграђане. Санација Улице Карађорђева и крака Војвођанске улице, један је од значајнијих пројеката који реализујемо, захваљујући сарадњи са Управом за капитална улагања, којим ћемо санирати врло фреквентне саобраћајнице у насељу Пландиште.

Реализацијом овог пројекта настављамо са великим пројектом уређења саобраћајница на територији Општине Пландиште и ово је само почетак великих инвестиција на уређењу путне инфраструктуре у нашој општини“ – истакао је Јован Репац.

Пројекат „Једним путоказом до 14 насељених места“ суфинансира Општина Пландиште, Решење бр. 681-3/2023-II од 22. 5. 2023. Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.