ЗАСЛУЖЕНО... Миливој Грчић (први с лева) и Милан Живковић (први с десна)

Ковин

Велико признање за двојицу културних посленика Ковина

ГРЧИЋ И ЖИВКОВИЋ – ТАНДЕМ ЗА ПРИМЕР

• Миливој Грчић, директор Центра за културу и Милан Живковић, уредник Галерије, овогодишњи су добитници највећег признања Културно-просветне заједнице Србије – Златне значке и повеље

Жири Културно-просветне заједнице Србије, на седници одржаној 2. новембра, одлучивао је о кандидатима за овогодишње лауреате престижне награде за допринос у сфери културног стваралаштва, да би након тога стигла сјајна вест на адресу Центра за културу Ковин.

А вест гласи:

Овогодишњи добитници Златне значке и повеље, традиционалног признања КПЗ, су и Миливој Грчић, директор Центра за културу Ковин и Милан Живковић, уредник Галерије у тој културној установи, а за „несебичан и дуготрајан рад и стваралачки допринос у ширењу културе“.

Престижну награду додељују  Културно-просветна заједница Србије и Министарство спољних послова Републике Србије – Управа за сарадњу са дијаспором и Србима у региону, а под покровитељством Министарства културе и информисања Владе Републике Србије, а добитници признања су ствараоци из Србије, Републике Српске, Црне Горе и дијаспоре.

(Фото: сајт ЦЗК)