ЧАСТ И НОВИ ПОДСТРЕК... Татјана Палковач са највреднијим туристичким признањем

Вршац

35. Дани бербе грожђа“ најбоља туристичка манифестација у Србији у 2023. години

ТУРИСТИЧКИ ЦВЕТ“ – ТУРИСТИЧКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ВРШЦА

Ова награда представља потврду досадашњег рада Туристичке организације Вршца, велику част и још већу мотивацију за даљи напредак, коју Град Вршац свесрдно подржава и помаже њено одржавање из године у годину – истакла је Татјана Палковач, директорка ТО Вршац

Вршачки “65. Дани бербе грожђа” проглашени су за званично најбољу туристичку манифестацију у Србији за 2023. годину у традиционалном избору који при крају сваке организује Туристичка организација Србије.

Туристички цвет“, најпрестижнију туристичку награду, вршачки Грожђебал добио је по први пут за 38. година колико се ова награда додељује најбољима у години на измаку.

У свечаној атмосфери Јуst&Lоbi центра у Београду, Туристичка организација Србије је доделила највиша признања у туризму – „Туристички цвет“, прогласила најуспешније у српској туристичкој привреди током 2023. године и наградила оне који су током године на најбољи начин подигли ниво туристичке услуге, допринели развоју, унапређењу и промоцији туризма Србије.

Најзначајнија и најпрестижнија награда у области домаћег туризма „Туристички цвет“ ове године припала је Туристичкој организацији Вршац за манифестацију “65. Дани бербе грожђа”.

  • Епитет најбоље туристичке манифестације је и улазница за њено даље промовисање како у Србији тако и у свету. Ова награда представља потврду досадашњег рада Туристичке организације Вршца, велику част и још већу мотивацију за даљи напредак, коју Град Вршац свесрдно подржава и помаже њено одржавање из године у годину. Такође награда припада свим Вршчанима, јер сви ми на директан и индиректан начин доприносимо да ова манифестација буде највећа и најлепша у региону, истакла је Татјана Палковач директорка Туристичке организације Вршац, након преузимања „Туристичког цвета“