ТАКО СЕ РАДИ... вредним чланицама удружења помагали су, логично, и мушкарци, међу којима и покрајински посланик Предраг Гинцуљ, али и деца

Сакуле

Успешна радна акција Удружења жена „Златне руке“

ЕТО ЗАШТО СУ ЗЛАТНЕ РУКЕ – ЗЛАТНЕ!

• Са 200 посађених садница цвећа, пешачка стаза у Улици Станка Лазића добила је знатно лепши изглед

Чланице Удружења жена  „Златне руке“ спровеле су ефикасну радну акцију, којом приликом су, из сопственог фундуса, посадиле 200 садница разног цвећа у Улици Станка Лазића у Сакулама.

Цвеће је посађено поред пешачке стазе, поред новог дечјег игралишта, тако да је овом акцијом овај део Сакула постао знатно лешши и пријемчивији и за децу и за одрасле.

Удружење жена „Златне руке“ најмлађе је удружење жена у општини Опово, основано је пре пет година, али је својим активностима у овом периоду показало да је изузетно организовано и да својим ангажманом доприносе како промоцији свог места, тако и његовом лепшем изгледу.

Акцију „Златних руку“ свесрдно су подржали и чланови савета Месне заједнице Сакуле, као и локална самоуправа општине Опово а, на свој начин, што није без значаја, у акцији су били укључени и најмлађи Сакуљани. А како и не би кад је тих 200 садница цвећа посађено у непосредниој близини њиховог дечјег игралишта.

(Фото: Глас Опова)

Пројекат „Општина Опово – будућност која се огледа у огледалу времена садашњег“ суфинансира Општина Опово.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.