Пландиште

Уручене награде најбољим студентима у школској 2021/2022. години

МАЛА ОПШТИНА ВЕЛИКОГ СРЦА

• Међу 25 награђених, од који су 19 студенткиње, најбоља међу најбољима је Теодора Деспотовски, која зна само за десетке

Као што то већ редовно чини, Општина Пландиште је и ове године наградила најбоље студенте и студенткиње у школској 2021/2022. години, а чије је место пребивалишта на територији ове јужнобанатске општине.

Уговоре о додели награда, у вредности од 80.000 динара, са студентима је потписао Јован Репац, председник општине, који је, уз честитке, рекао и да је „Општина Пландиште општина са малим буџетом, али са великим срцем“, изражавајући наду да ће бар неко од награђених остати да живи и ради у општини Пландиште.

Награђени су студенти са просечном оценом студирања већом од 8,5 и то 23 студента на општим студијама и два на мастер студијама.

Ево и њихових имена, да се зна:

Прво, две студенткиње са мастер студија, а то су: Ања Милевски и Ивана Малијар, а поред њих награде су добили и 23 студента и студенткиње са општих студија, и то:

Теодора Деспотовски (са просечном оценом 10), Тамара Нехез, Слађан Бака, Ања Лунц, Иван Јовановић, Невена Гроздановски, Мирјана Поповић, Љиљана Бајић, Драгана Царевић, Маја Боројевић, Јелена Стефановски, Ксенија Јуначков, Бранислав Ђумић, Елена Стојковски, Анђелина Јаворина, Жељана Вишић, Даница Тишма, Матија Боројевић, Луна Велевски, Александар Јоксимовић, Ема Течи и Драгана Ловрић.

У име награђених обратила се Драгана Царевић, која је   захвалила локалној самоуправи Општине и Јовану Репцу, председнику општине, што и на овај начин показују да брину о својим будућим академским грађанима и да ће они умети да узврате на прави начин.

Свечаном чину присуствовале су и Магдалена Тошић, начелница Одељења за друштвене делатности и Јелена Леонтијевић, председница Комисије за доделу награда.

Пројекат „Општина Пландиште данас – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Пландиште, а на основу Решења бр. 401-68/2022-II од 29. 4. 2022. године.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.