Дечја игралишта нису само игралишта, него много више од тога

Бела Црква

У току акција уређења дечјих игралишта, терена, зелених површина…

ПРВО РАСАДНИК, ПА ГЛАВНО ЈЕЗЕРО, ПА…

• Сем уређења, дечја игралишта биће обогаћена новим садржајима,  зелене површине новим клупама, а спортски терен биће покривен новом расветом

У општини Бела Црква у току је акција на уређењеу свих дечјих игралишта, спортских терена, као и свих зелених површина, које одржава ЈКП „Белоцрквански комуналац“

По речима Шимана Ировића, в. д. директора овог предузећа, почело се од најгушће насељених подручја Беле Цркве, и као града и као општине, и то „уградњом мобилијара, односно клупа, а поставили смо и расвету која, поред клупа,  делом покрива и спортски терен, што ће деци омогућити игру и дружење и у вечерњим сатима“.

Грађани који живе у том делу Беле Цркве задовољни су оним што се урадило, истовремено апелујући на све да се одговорно понашају и не оштећују оно што свима омогућава пријатнији амбијент, а деци и прилику за своје активности.

После „Расадника“, следи уређивање дечјих игралишта и њихово обогаћивање новим садржајима, као свих зелених површина, на Главном градском језеру, затим Железничком и Болничком парку, а потом и у сеоским срединама.

(Фото: БЦ Инфо)

Пројекат „Општина Бела Црква – грађанин у функцији актера општинске локалне самоуправе“ суфинансира Општина Бела Црква.