АТРАКЦИЈА... уживање за бројне посетиоце, не само љубитеље аутомобила

Вршац

У оквиру „Вршачког спортског лета“ одржана манифестација Carstyling Show

ПРАЗНИК ЗА ОЧИ ЗА ЉУБИТЕЉЕ АУТОМОБИЛА

• Овогодишња посета је била рекордна како по броју возила, тако и по броју такмичара и овом приликом бих честитао нашем Аутомото клубу „Wolfrace Racing Team“ на заиста одличној промоцији Града Вршца и на одличној промоцији аутомобилског спорта – изјавио је Марко Рашић, члан Градског већа за спорт и омладину

У оквиру Вршачког спортског лета, на Тргу Светог Теодора Вршачког, одржана је манифестација „Carstyling Show“ у организацији „Wolfrace Racing Team-a„, а уз. уз подршку Града Вршца.

Девети пут по реду, Градски трг је угостио такмичаре из Србије и региона, који су изложили своје лимене љубимце и приредили празник за очи сваком љубитељу аутомобила. За најлепши аутомобил овогодишњег скупа, изабран је мерцедес Дејана Томића из Београда, а пар гласова иза био је Никола Ђурин, као и Никола Маравић. Теодора Јанковић са својим љубимцем узела је награду за најлепши аутомобил у власништву женске особе „Best lady car„.
  Ову манифестацију обележиле су посете познатих домаћих јутјубера, Николе Јовановића, познатијег као Мали сервисер, Дарка ГрујовићаTeam RS“ и Николе ИлићаДебелог, који су били за микрофоном у улози водитеља и спонзора и тиме употпунили ово такмичење, посебно на радост најмлађе вршачке публике. „Wolfrace Racing Team“ се у име својих чланова захвалио суграђанима. као и свим учесницима на рекордној посети, а посебно Граду Вршцу на несебичној подршци у организацији, у нади да ће  наредне године окупљање бити још масовније и атрактивније.
Carstyling Show“ је догађај у оквиру Спортског лета који смо чекали са великим нестрпљењем и судећи по коментарима наших суграђана, заиста је оправдао сва очекивања. Овогодишња посета је била рекордна како по броју возила, тако и по броју такмичара и овом приликом бих честитао нашем Аутомото клубу „Wolfrace Racing Team“ на заиста одличној промоцији Града Вршца и на одличној промоцији аутомобилског спорта.“ изјавио је Марко Рашић, члан Градског већа за спорт и омладину.