Koвачица

Туристичка организација Ковачице на Међународном сајму туризма и сеоског туризма

КОВАЧИЦА ИМА ШТА ДА ПОНУДИ

• На делу штанду општине Ковачица биће присутне представнице удружења жена из Ковачице, Падине, Дебељаче, Црепаје, Самоша и Уздина

– Туристичка организација општине Ковачица дуги низ година презентује своју понуду на разним сајмовима како у Србији, тако и у иностранству.

Предстојећи „Међународни сајам туризма и сеоског туризма“ у Крагујевцу, одржаће се од 23. до 25. новембра, у оквиру Шумадија сајма. Као и на већини сајмова на којима се представљамо, и овога пута налазићемо се на заједничком штанду војвођанских општина, који предводи Туристичка организација Војводине. Наша понуда подразумева неизоставну наивну уметност и славног Михајла Идворског Пупина, као и низ афирмисаних локалитета широм наше општине, док ће акценат овог пута бити и на стваралаштву жена са села. Ко би нам у томе помогао ако не бројна удружења жена!

На делу штанду општине Ковачица биће присутне представнице удружења жена из Ковачице, Падине, Дебељаче, Црепаје, Самоша и Уздина. Посетиоци ће имати прилику да пробају неке од њихових специјалитета, да виде оригинална дела вредних руку свих наших националности – словачке, мађарске, румунске и српске.

Домаћини овог сајма, колеге из ТО Крагујевца, у оквиру ове туристичке манифестације организују и мали сајам зимнице, те ће и у том сегменту наше представнице промовисати општину Ковачица. Осим тога, домаћини спремају и наградну игру, у којој ће неко од посетиоца сајма добити на поклон ваучер посете општини Ковачица, који подразумева викенд за две особе у туристичком насељу „Релакс“ – уочи пута за Крагујевац, изјавила је за Старт 013 директорка ТО општине Ковачица Драгана Латовљев.

Поред ње,  на сајму ће бити присустна и Ана Жолнај Барца, директорка Галерије наивне уметности.

СиБ (Старт 013)